Tarzan – en ny spelautomat från Microgaming

En av världens främsta spelutvecklare; Microgaming, står bakom spelautomaten Tarzan, som släpptes i november år 2016. Här jagar du de stora summorna genom att svinga dig fram bland lianer, omgiven av frukter och djungeldjur så som apor, leoparder och papegojor. Och, självklart finns också Tarzans kära flickvän Jane på plats, prydande en av symbolerna, liksom professor Archimedes Q. Porter.Spelplanen byggs upp av fem hjul, tre rader och har 40 vinstlinjer. Det här är en snygg slot där Tarzan fått en modern twist utan att för den skull tappa sin lekfullhet och animerade glädje, och den kan spelas på de flesta av de onlinecasinon där Microgaming-spel erbjuds.

Tarzans bonusar

Om du gillar free spins är det här spelet för dig, eftersom en hel del sådana finns att hitta i bonusspelen. För att komma dit gäller det att få upp minst tre Bonushjul-symboler och när du lyckats med det är det dags att börja snurra på Tarzans egna lyckohjul. Där kan du bland annat kan vinna tolv free spins som ger dig chans att låsa upp fler bonusfunktioner, kontantpriser, och en jackpott som kan ge upp till 1 000 gånger av den insats du använt för att låsa upp bonusfunktionen. Dessutom finns det något som heter ”Välj en flodhäst-bonus”, där du erbjuds tolv flodhästar att välja bland. Elva flodhästar döljer kontantpriser medan en i samlingen gömmer på en symbol som utan pardon sätter punkt för ditt bonusspel. Se för all del till att göra rätt val.

Stor jackpott

Här finns en väldigt generös jackpott att sträva efter att lägga vantarna på. Inte mindre än 110 000 mynt gör det väl värt den givande mödan att spela dig fram till en fantastisk jackpott. Du väljer själv hur och var du vill åstadkomma detta, eftersom Tarzan spelautomat fungerar minst lika bra i mobil och spelplatta som på en dator.