Slot med tema James Dean

En form av spel som blivit omåttligt populär är så kallade slots, en spelautomat som hämtat en hel del inspiration från den gamla tidens enarmade banditer. Trots de gamla anorna, ser det idag helt annorlunda ut, oftast tre rader med fem hjul. Möjligheten att välja olika insatser, och olika kombinationer, eller så kallade linjer, gör också att möjligheterna till vinst är i princip obegränsade. Vinsterna är allt från några gånger pengarna, upp till fantastiska jackpotts på flera miljoner.

Slots med tema

När övriga idéer började sina, hittade spelbolagen genast nya vägar. Idag finns det slots med en rad olika tema, allt från filmer och rockgrupper till tecknade serier och dataspel. Ett lysande bra exempel är ett spel som på senare tid rönt stora framgångar. Trots att skådespelaren avled redan i mitten på 50-talet har han blivit en legend, och nu finns det alltså dessutom ett spel som bygger på skådespelarens odödlighet. Det handlar om en slot med James Dean-tema som just nu är bland de mest populära spelen på alla nätcasinon.

James Dean

Spelautomaten med James Dean i huvudrollen har utvecklats av NYX/NextGen, och är en slot som på alla sätt ger en härlig och varaktig känsla av modernt spel, men med den odödliga hjältens anor. Med tre rader och fem hjul är det ett i grunden klassiskt upplägg, men kryddad med en massa extra bonus. Om det skulle dyka upp tre av James Deans “Walk of fame”-stjärna blir belöningen tio free spins, och som det inte var nog blir vinsterna dubblerade under dessa gratisrundor. Är turen riktigt framme kommer det dessutom en filmklappa, och alla vinster blir värda fem gånger mer. Spelet är även kryddat med ett bonusspel i form av symboler med James Dean i färg. Kommer dessa upp får du chansen att gissa var vinsten gömmer sig. En mycket spännande variant av bonus.