Relic Raiders

Ibland kan det vara skönt att variera sig från det väldigt tankekrävande schackspelandet och istället ta sig an lite mer ”hjärndöd” underhållning.Relic Raiders är en onlineslot från casinojätten NetEnt och som vanligt med spel från denna speltillverkare garanteras det stor spelunderhållning. Uppgiften är att gräva fram reliker för att på så sätt kunna ta del av de största vinsterna. Slotten är starkt influerad av Indiana Jones och har överlag en mystisk känsla kring sig. Ljudet tar dig mentalt till den djupaste djungeln och spelets 3D- grafiken skapar en förstklassig spelupplevelse.

Information om Relic Raiders

Relic Raiders har visserligen fem hjul, men sedan är den lite annorlunda upplagd i och med att den har fyra rader istället för de vanliga tre. På dessa finns hela 50 insatslinjer som inte är fasta, så valfriheten är gigantisk. Dessutom kan du som vanligt ställa in både antal mynt utifrån 4 nivåer och välja bland 6 olika insatsvärden för varje snurr. Bland vinstsymbolerna hittar du bland annat en apa och en giftig orm. Det som verkligen lockar i Relic Raiders är den fasta jackpotten på hela 1 000 000 kronor. För att vinna jackpotten ska du få upp 5 av den speciella Joker Wild-symbolen på hjulen samtidigt.

Specialfunktioner

En intressant funktion i Relic Raiders är att vinster på olika vinstlinjer kan slås samman. Det innebär att du kan vinna på olika sätt. Wild-symbolen hjälper dig dessutom till enklare vinster, då den kan ersätta de vanliga vinstsymbolerna och därmed komplettera dina vinstlinjer. Autospelet och utbetalningstabellen är två andra funktioner du kan nyttja.

Bonus

Relic Raiders har ett inbyggt bonusspel som aktiveras genom att snurra fram minst tre bonussymboler. Där ska du välja bland fyra platser där du vill göra din utgrävning. För att hitta skatterna ska du slå sönder urnorna som blockerar utgrävningsplatsen. Se upp för spindlarna för de avbryter bonusrundan omedelbart. Målet med utgrävningen är att hitta alla fyra reliker. Då vinner du först ett hemligt pris, innan du tar dig vidare till nästa steg där det handlar om att välja en av fyra statyetter i guld. Där väntar fler priser och du kan bli ännu rikare.